2023-10-30
House
Yuncture News

Bolaget Salesbyte sitter i Yuncture House

Salesbyte flyttade in i Yuncture House i samband med vår öppning i september. Bolaget levererar en plattform som hjälper säljare att driva på affärsprocesser. Affärsidén dök upp när bolagets grundare, Johan, skulle köpa en luftvärmepump, en produkt som han själv inte hade någon kunskap kring. Han chattade, ringde och fick hembesök av flera olika leverantörer men märkte att alla bolagen var dåliga på att följa upp säljprocessen. Han insåg att snabbt att det finns en lucka att fylla och började skissa på det som idag är Salesbyte.

I slutet av 2019 vann bolaget en Draknäste-tävling på Chalmers där fick de med sig en påse pengar som gick till startkapitalet och därmed kunde de bolagisera i januari 2020.

Teamet växer i rasande takt och bara nu den senaste månaden har de anställt två stycken och hoppas nu på att även kunna anställa en Utvecklingschef. Nu har bolaget suttit i Yuncture House i två månader och vi passade på att fråga Johan vad han tycker om miljön:

– Yuncture House är inte bara ett kontorshotell, utan en hub där man också delar erfarenheter med andra entreprenörer. Efter att ha suttit hemma och jobbat under en längre period känner jag att jag verkligen ser fram emot att gå till kontoret. Det är precis som att man har fått många nya kollegor – fast vi driver olika bolag”.

Vi är otroligt glada att ha Salesbyte hos oss på Yuncture House. Vill du läsa mer om bolaget så hittar du en intressant artikel från Breakit här.