Yuncture Invest

Våra Investeringar

Yuncture Invest drivs parallellt med Inkubatorn och House och ansvarar för all form av investering i innovativa bolag. Det kan vara såväl investeringar i projekt som är med i inkubatorprogrammet som helt externa bolag.

Salesbyte

Bolaget tillhandahåller ett innovativt system för företag som säljer till slutkonsumenter. Deras kunder ser behovet av att kunna knyta sina potentiella kunder till sig oavsett om det handlar om produktrådgivning, offerering eller någon form av implementationsprojekt.

salesbyte.se | Investeringsår 2024

Nothing F!shy

Nothing F!SHY tillverkar tillverkar marknadens bästa frysta, veganska fisksubstitut. Konsistensen, smaken och utseendet på deras produkter är indentiska med riktig fisk, vilket gör det svårt för dig att upptäcka skillnaden. Deras vision är att du ska kunna fortsätta njuta av känslan och smaken av fisk och fiskrätter, men utan de negativa effekterna på havets arter, deras habitat och vår miljö.

nothingfishy.se | Investeringsår 2023

Gottlery

Gottlery säljer ätbara kexskedar och är räddningen för dig som vill minska avfallet från engångsbestick. De ätbara skedarna passar perfekt till alla typer av mjuka efterrätter och är tillverkade av naturliga veganska ingredienser vilket gör att de både är laktosfria och helt nedbrytbara.

gottlery.se | Investeringsår 2022

GuineaPig

Bolaget har utvecklat en app som hjälper företag att få en friskare och mer engagerad arbetsplats med digitala hälsosamma aktiviteter. Genom att vara interagerad i existerande plattformar som Slack och Microsoft Teams möjliggör GuineaPig maximal tillgänglighet. I dagsläget har bolagets app tusentals användare och flertalet betalande företagskunder i Norden, Australien och USA med flera.

guineapig.app | Investeringsår 2022

Vividye

Teamet bakom Vividye har utvecklat en av- och påfärgningsteknik till textilier, som ger klädesplagg ett nytt liv istället för att de slängs. Genom att tillhandahålla ett ansvarsfullt alternativ till fast fashion och förlänga plaggens livslängd sänker de efterfrågan på nya råvaror. Vividyes färgnings- och färgborttagningsprocesser har också en ökad resurseffektivitet vad gäller vattenförbrukning och är snälla mot både människor och miljö.

vividye.com | Investeringsår 2022

MyBlend

MyBlend lanserades 2019 med visionen att låta alla njuta av smoothies och shakes utan något krångel. De tillverkar och säljer portabla blenders som gör att du snabbt och enkelt kan blanda din favoritsmoothie var som helst, och dessutom på under 40 sekunder. Deras blenders har tillräcklig kraft att mixa alla dina favoriter, inklusive frysta frukter och is- när som helst och vart som helst.

getmyblend.com | Investeringsår 2022

Detecht

Bolaget riktar sig till motorcykelintresserade, och har som idé att rädda liv genom deras egenutvecklade app med inbyggd kraschalgoritm. Kraschalgoritmen skickar ett meddelande till förarens ICE-kontakt samt larmcentralen, om föraren skulle råka ut för en olycka. I appen finns även ett socialt forum, där man som användare kan dela med sig av rutter, planera framtida körningar, samt få tillgång till motorcykel-relaterade erbjudanden.

detechtapp.com | Investeringsår 2021

Artist Arena

Bolaget, som är ett dotterbolag till DIVE Madhouse, stöttar all världens konstnärer genom att erbjuda en digital plattform innehållande bland annat onlinegalleri, community, transaktionshantering och ytterligare exponering. Utöver det ges även möjligheten till Artist Arena-medlemmar att sälja sin konst i bolagets fysiska galleri, samt att exponeras i sociala medier.

artistarena.co | Investeringsår 2021

Yolean

Bolaget har utvecklat ett mjukvaruverktyg som används för att på ett översiktligt sätt kunna visuellt planera och styra komplexa projekt. Kunderna finns främst inom bygg­industrin, där Yolean på senare tid etablerat flera kundsamarbeten, samt inom tillverkningsindustrin där verktyget används inom större utvecklingsprojekt och organisationer.

yolean.com | Investeringsår 2020

Byon8

Bolaget erbjuder en applikation där användaren kan fylla i sin hälsodata och symptom. Baserat på datan ställer BYON8 relevanta, medicinska frågor för att sedan räkna ut en hälsorekommendation. Rekommendationen innehåller allt från vårdnivå man behöver, till relevanta diagnosförslag som kan kopplas till symptomen. BYON8 fokuserar främst på Afrikanska marknaden.

byon8.com | Investeringsår 2020

DIVE Madhouse

Med en stor skara följare på Instagram, är DIVE Madhouse en av de största konstnärerna i Norden på sociala medier. Konstnären bakom pseudonymen, Fredrik Sologub, befinner sig världen över med sin konst, som har gått att uppmärksammas i bland annat Indien, USA, Kina och Frankrike.

divemadhouse.com | Investeringsår 2018

Enabi

Bolaget har utvecklat ett CRM-system för Monitor ERP som hjälper säljare på industribolag att utvecklas och bli effektivare i sitt säljarbete. Med Enabi säljstöd blir allt integrerat och synkroniserat vilket underlättar arbetet.

enabi.io | Investeringsår 2024

Sök Investering

Invest med ägarskap

Vi letar alltid efter möjligheter att investera i innovativa idéer. Om ni känner att vi kan vara en perfekt match, skicka gärna in er ansökan. Vad vi söker i ett partnerskap:

→ Personkemi
→ Proof of concept
→ Etiskt försvarbart
→ Skalbar idé
→ 50 mSEK inom 5 år
→ Ej majoritetsägande

Ni kan även skicka er ansökan direkt till info@yuncture.com