Yuncture House

House – Entreprenörens
hubb i Göteborg

Vi vill utmana hur samhället ser på co-working och därför har vi utvecklat Yuncture House. Vi erbjuder en helhetsbild för entreprenören, ett komplett All Inclusive-upplägg där alla känner sig som varandras kollegor. Genom olika medlemskap når vi ut till ett stort spann av bolag, något som skapar en perfekt mix hos oss.

MedlemskapFlex

3 500 kr/mån
Sitt där du vill, när du vill! Välj mellan olika sittplatser, låt ditt humör för dagen bestämma.

 • → Flexibel arbetsplats
 • → Tillgång till alla ytor*
 • → Event & Föreläsningar
 • → Träning & Hälsa
MedlemskapFast

4 700 kr/mån
Installera dig på din plats i den öppna kreativa miljön. Platsen är dedikerad enbart till dig.

 • → Personlig arbetsplats
 • → Tillgång till alla ytor*
 • → Event & Föreläsningar
 • → Träning & Hälsa
MedlemskapRum

Från 15 000 kr/mån
För dig som vill ha eget kontor där du arbetar ostört, själv eller med kollegor i ett rum för 4-6 personer.

 • → Eget kontor
 • → Tillgång till alla ytor*
 • → Event & Föreläsningar
 • → Träning & Hälsa

*Konferensrum, telefonbås, studio, spelrum m.m.

Vi formar House tillsammans med våra medlemmar 💪 och skapar en miljö där varje entreprenör kan uppnå sina mål.

Den fysiska ytan

Vi erbjuder en fantastisk levnads- och arbetsmiljö på bästa geografiska läge i Göteborg, där entreprenörer samlas under ett och samma tak för att utveckla sig själva, sina bolag och varandra!

Medlemmar

För närvarande har vi ca 80 fantastiska medlemmar, där vi tillsammans formar House till en pulserande miljö för personlig utveckling, bolagsutveckling och gemenskap och som pushar innovation i Göteborg. 

Vår vision

Visionen med Yuncture House är att alltid erbjuda den mest relevanta, kreativa och välkomnande miljön för startups och innovativa entreprenörer. Konceptet kommer alltid att vara föränderligt, beroende på medlemmars önskemål.

I nyrenoverade lokaler ett stenkast ifrån Avenyn, mitt emellan Göteborgs Universitet och Chalmers, ligger Yuncture House. Våra lokaler består av ca 1000 m² kreativ yta som ger dig som entreprenör de bästa förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet. Utöver ett stort antal inspirerande startups hittar ni i samma hus även vårt inkubatorprogram samt Yunctures moderbolag Hammarviken.

Vad ingår i Yuncture House förutom en fantastisk arbetsplats?

Tillsammans med våra medlemmar har vi skapat en miljö som erbjuder allt som en entreprenör behöver. Det är en plats i Göteborg där innovatörer möts och där alla känner sig som varandras kollegor.

Konferensrum & Telefonbås

Samla delägarna, potentiella kunder eller kollegor till att prata ostört i något av våra många konferensrum. Med den bästa tekniken ökar du kvalitén på dina möten, och det är såklart något du kan förvänta dig hos oss. 

Ljudisolerad studio

I vår ljus- och ljudisolerade studio kan du låta kreativiteten flöda för att skapa magiskt content. Använd rummet för att ta produktbilder till hemsidan, spela in videopresentationer eller material till sociala medier. Kör hårt!

På Spåret-bur

Yes, ni läste rätt. Yuncture House har en helt egen, och äkta, På Spåret-bur - unik i sitt slag! I denna kupé kan du ta telefonsamtal, möten och inte minst deltaga på Game Nights.

Event-, & aktivitetsyta

Detta är den perfekta platsen för en mängd olika evenemang - från inspirerande föreläsningar och energigivande träningspass till nätverksevent och sociala tillställningar. Vill du hålla i ett eget event? Läs mer om vår eventlokal.

Tyst avdelning

Här kan du förvänta dig en miljö av total tystnad, förutom knappandet på tangentbordet. Om du behöver plöja igenom avtal, mail eller bara vill vara ifred är detta rum perfekt för dig. Här hittar du även mysiga vilorum.

Rensa huvudet

Precis som det låter, om du bara behöver komma iväg från allt som har med jobb att göra är dessa miljöer för dig. Bland annat erbjuder vi TV-spelsrum och lummiga utemiljöer, som får dig att koppla bort dina jobbtankar.

Nyhet! Nu går det att hyra vårt våningsplan för event.

Om vi mår bra, gör vi bra!

Vår ambition är att erbjuda en heltäckande miljö där våra medlemmar inte bara kan utveckla sina affärsidéer, utan också investerar i sin personliga hälsa. Våra träningspass är därför en vital del av Yuncture House, designat för att ge entreprenörer de verktyg som behövs för att blomstra - inte bara i sin karriär, utan även i livet.

Videon: Vår House Coach Alice

Nikita är vår House Manager.
Har du frågor eller bara vill veta mer
är du välkommen att kontakta
henne på nikita@yuncture.com
eller +46 704 64 64 96

Join us today

House

Vad ingår i mitt medlemskap?

Du får tillgång till din valda arbetsplats, samt 1000 kvm kreativ yta som delas med andra entreprenörer. Utöver en klockren arbetsplats får du även tillgång till alla events och aktiviteter som sker i huset.

Vem kan bli medlem?

Du som driver ett eget bolag och som har kommit en bit i din entreprenörsresa och önskar att vara en del av ett större sammanhang och dela erfarenheter med andra entreprenörer.

Vad finns i huset?

Inspirerande arbetsplatser, game room, ljudisolerad studio, en uppsjö av olika konferens- och mötesrum som passar både mindre och större team, telefonbås för privata samtal, en stor och välutrustad eventyta där vi håller allt ifrån träningspass till inspirationsföreläsningar.