Yuncture Inkubator

Inkubator – där
entreprenörer växer

Vårt fokus är riktat mot de mest drivna entreprenörerna. De som inte bara drömmer stort, utan också är redo att förvandla sina drömmar till verklighet. Och det bästa? Det är helt kostnadsfritt och utan några krav på ägarandelar. Din och ditt företags framgång är vår enda prioritet.

Inkubator

Inkubator Utan ägarskap

Vi skräddarsyr vårt inkubatorprogram just för dina behov och ambitioner. Nedan visas ett axplock av de kompetensområden som vi erbjuder:

→ Entreprenörskap
→ Ledarskap
→ Juridik
→ Redovisning
→ Försäljning
→ Sociala Medier
→ Bolagsstyrning
→ Finans
→ Marknad

Längd: 5 månader
Mentorer: 2 per bolag
Föreläsningar & Event: Kontinuerliga
Access: Arbetsplats & digital plattform
Nästa program: September – Januari

Vi driver innovation genom vår inkubator 🦑 som erbjuder entreprenörer de bästa förutsättningarna.

Vem som helst kan söka till inkubatorn förutsatt att du har en affärsidé eller vision som främjar en innovation och ett driv som uppmuntrar till nya banbrytande lösningar. Däremot är vi noga med vilka vi arbetar tillsammans med. Vi lägger stor vikt vid att vi trivs ihop och riktar oss till etiskt försvarbara idéer och branscher.

Fem månader

Inkubatorprogrammet löper på under fem månader, med start i februari och september varje år. Även om vi har kapacitet att som mest välkomna 12 bolag per program så prioriterar vi alltid kvalitet framför kvantitet. Det betyder att vi ibland väljer att arbeta med ett färre antal bolag åt gången för att säkerställa att du som entreprenör får det personliga stöd som behövs för att lyckas.

Nätverk

Yuncture ingår i en större företagsgrupp vid namn Hammarviken, som har lång erfarenhet av affärsutveckling. Utöver det har vi även ett brett nätverk av mentorer, alumner och föreläsare. Och om inte det vore nog så kommer du dessutom att sitta under samma tak som våra House-medlemmar, som alla kan generera kloka inspel och kontakter.

Nära till marknaden

Utöver att du får tillgång till ett brett nätverk och kontorsplats blir du även tilldelad två mentorer som under programmets gång agerar ditt bollplank. Dessa mentorer är handplockade utifrån vad för typ av kompetens ditt bolag är i behov av. Under din tid i inkubatorn bjuder vi även in flertalet intressanta gästföreläsare.

Hej!

Vi är medvetna om att det kan kännas utmanande och främmande att kasta sig ut i en helt ny vardag som är fylld av oförutsägbara händelser, frågor och utmaningar. Men det är också det i särklass roligaste som finns - att få möjligheten att styra över sin tid, ansvara för sitt eget bolag och också träffa många inspirerande människor.

Om du går i tankarna att ansöka till vår inkubator så skulle jag råda dig att göra det. Oavsett vad utfallet blir så kommer du att vara stolt över dig själv att du gjorde det. Vi kommer att hjälpa dig så gott vi kan, med det vi kan, så du behöver inte vara orolig över att söka in.

/ Christoffer Rydhede, CEO

Vad säger
våra Yunctures?

★★★★★

Yuncture har varit den perfekta plattformen för Wellibites, underlättande för bolagisering och en smidig start efter förarbetet. Yunctures styrkor inkluderar närhet till marknaden och en affärsmässig approach, med stöd från hjälpsamma människor med guldhjärtan.

Sara Serray, Wellibites

★★★★★

Yuncture är ett fantastiskt program för startups i tidigt skede. Med ett genuint och varmt bemötande får man tillgång till kunskap och kontaktnät från ett erfaret och drivet gäng. Kontorslokalerna är superfina och alla moment är genomtänkta med entreprenören i fokus.

Anton Bolmstedt, Guinea Pig

★★★★★

Jag var så pass nöjd efter att jag deltog i inkubatorn att jag idag har den stora glädjen att ha Yuncture som en av mina affärspartners. Är du på jakt efter en stöttepelare eller inkubator för att ta ert nästa steg på ert företags resa så rekommenderar jag varmt Yuncture.

Fredrik Sologub, DIVE Madhouse

Inkubator

Kan ni jobba åt mig?

Nej. Vi kommer att vara aktiva, men inte operativa. Det vi bidrar med är vår kunskap, vårt breda nätverk och en inspirerande arbetsmiljö. Vi vill alltid att du som entreprenör ska leda bolaget, med vår stöttning i ryggen.

Måste idén vara bra?

Ja, grundidén måste ha en god potential. Däremot kan din idé förändras under tiden som du är med i inkubatorn.

Kostar inkubatorn pengar?

Nej, inkubatorn är helt gratis och vi har heller inga krav på ägarandelar.

Gör din ansökan