2023-11-20
House
Yuncture News

Vi välkomnar Bzzt till Yuncture House

Ett nytt bolag gör entré i Yuncture House, nämligen Bzzt – företaget som förnyar stadens leveranssystem. De är inte bara ett leveransföretag, de är teknikpionjärer med ett uppdrag att göra våra städer mer levande och hållbara. Bolaget startades 2014 och har sedan dess utmanat sättet vi tänker på transport och leveranser i storstäder. Med en affärsidé som centrerar kring oberoende, utsläppsfria leveransplattformar, har de skapat en lösning där mat, blommor och e-handelspaket når din dörr med cyklar och elektriska mopeder. Det är inte bara deras kurirers arbetsvillkor som är “schyssta” – det är hela affärsmodellen.

Teamet består av 10 personer och de har kontor i både Stockholm och Göteborg, Yuncture House. Nu har de snart spenderat första månaden i deras nya arbetsmiljö och säger följande: “Hela tanken med att på en plats samla värdedrivna människor som försöker skapa nytta i världen via sitt entreprenörskap är helt klockren. I synnerhet i dessa tider finns mycket inspiration och pepp att få genom att jobba sida vid sida med fler som vill göra något bra. Vi på Bzzt är mycket glada och stolta över att få vara med och bidra till denna gemenskap och ser fram emot att lära känna fler av er som jobbar i huset!”, Sven Wolf, VD och medgrundare av Bzzt.

Nu när ni har en bild av vad Bzzt gör, låt oss sätta lite färg på karaktärerna bakom logotypen:

Vem i teamet drar de bästa skämten? Denna färdighet tillfaller utan tvekan till vår VD Sven Wolf med sin råa humor känner inga gränser.

Vem i teamet har de mest intressanta matlagningsfärdigheterna och vilken rätt skulle hen laga till oss? Även om det är jämnt skägg i teamet så utmärker sig Jacob Bergqvist med sina djupgående intressen inom matens konst. Han skulle bjuda på sin berömda miso-tomatpasta med burrata och färsk basilika som får vem som helt att trilla av stolen.

Vem i teamet har de mest otippade dolda talangerna som vi inte känner till än? Vår egna sommelier Ola Lundin innehar otroliga kunskaper om vin. Hans kunskaper sträcker sig längre än ögat kan nå och han kan nämna båda vinets historia som personerna bakom vinmakeriet.

Vem i teamet skulle göra bäst ifrån sig på Fångarna på fortet? På den här frågan skulle vi skicka in Marcus Svensson som är uppe och springer varje morgon och som skulle klara av den utmaningen med bravur.

Vi på Yuncture House är stolta över att ha Bzzt som en del av vår community och vi ser fram emot att se hur de kommer att fortsätta att utmana och omdefiniera leveransbranschen. Vill du veta mer om bolaget eller kanske ta del av Olas vintips? Sväng förbi Bzzt’s hörna i Yuncture House.