2023-05-18
House
Yuncture News

MyBlend har signat en plats i Yuncture House!

Sedan 2021 har ni fått läsa mycket om vår nya satsning Yuncture House. Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och den 1:e september öppnar vår miljö för startups och entreprenörer i centrala Göteborg. I denna inläggsserie kommer vi att släppa bolagen/entreprenörerna som signat ett medlemskap och kommer att vara en del av Yuncture House. Håll i er för nu åker vi.

Först ut är Casper Caldenby Nagy som driver den framgångsrika e-handeln MyBlend! Casper har tidigare suttit i vår inkubator och är sedan 2022 ett av Yunctures portföljbolag. Han driver en e-handel där han säljer en trådlös och portabel smoothiemixer samt tillbehör. Deras vision är att göra din vardag bekvämare och bidra till att det ska vara enkelt och roligt att leva hälsosamt.

– Jag ser fram emot möjligheterna med Yuncture House! Jag har jobbat hemifrån i min lilla etta alldeles för länge nu och det ska bli skönt att “gå till jobbet” och få hänga med andra likasinnade för att kunna utbyta erfarenheter och tankar, säger Casper när vi frågar honom om han ser fram emot sin framtida kontorsmiljö.

För att ni ska få lära känna Casper har vi ställt honom några frågor:

Casper, vi gissar att du blandar en hel del smoothies på dagarna – har du något lifehack när det kommer till att göra en smoothie?

– Absolut! För att göra den bästa smoothien bör man kombinera något sött, krämigt och syrligt.

Det låter gott, kan du dela med dig av receptet på din favoritsmoothie?

– Mango, spenat, citron, avokado och apelsinjuice.

Det har ju gått otroligt bra för dig och din e-handel fortsätter att växa i rasande fart. Vad skulle du säga är det bästa med att vara entreprenör?

– Möjligheterna! Det är höga toppar och djupa dalar, men känslan av att det finns oändliga möjligheter är det bästa. Jag gillar ovissheten och att ta fullt ansvar för utfallet. Det är upp till mig at göra den här resan så bra som jag själv vill att den ska bli.

Casper och MyBlend sitter alltså på Yuncture House från och med september!