2023-06-05
House
Yuncture News

Ännu ett bolag flyttar in i Yuncture House – Ambient Society

Sedan 2021 har ni fått läsa mycket om vår nya satsning Yuncture House. Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och den 1:a september öppnar vår miljö för startups och entreprenörer i centrala Göteborg. I denna inläggsserie kommer vi att släppa bolagen/entreprenörerna som signat ett medlemskap och kommer att vara en del av Yuncture House. Håll i er för nu åker vi!

Här ser vi ett bekant gäng som är redo att flytta in i Yuncture House! Ambient Society hjälper organisationer och företag att transformera sig till sin högsta potential. Detta gör de genom att bygga unika lösningar för specifika behov och hitta rätt verktyg för rätt uppgift.

Företaget består av en grupp generalister som alla har ett eller flera specialistområden. De omges sedan i sin tur av vänner som kallas Ambient Friends. Idag är de ett tiotal personer som arbetar tillsammans och som kommer att sitta i Yuncture House.

– Vi ser Yuncture House som en smältdegel för olika perspektiv av möjligheter. En plats där magi i möten kring idéer och lösningar kan skapas tillsammans. En unik plats bland startups och acceleratorer, säger Christian Appelt, medgrundare av Ambient Society.

Ambient Society är sedan 2022 ett av Hammarvikens, som också är moderbolag till Yuncture, portföljbolag. Vi ser fram emot att ha Ambient i huset och se hur vi kan arbeta tillsammans i fortsättningen. För att ni ska få lära känna teamet bättre har vi pressat de på några frågor:

Vem är er drömkund?

Någon som har kommit till insikt med att något måste förändras och förbättras och inte riktigt vet vart de ska börja. Någon som förstått att man behöver öka sin bandbredd och förstår att man ibland måste ta hjälp för att komma vidare. Vår drömkund vill börja utforska hur vi kan starta en förändring och förstår att det är en resa tillsammans i ett partnerskap.

Vem i teamet är mest trolig att dra vitsar/skämt?

Johan Berggren har alltid glimten i ögat och det gäller att alltid lyssna på vad han egentligen sagt.

Vart hade ni åkt för en kickoff?

Om man bara sådär kunde välja så är Peniche Portugal en fantastisk plats. Där kan man både surfa, slappna av och ha det gött tillsammans.